Chillen op je billen

geeft praktische tools om korte ontspan- en beweegmomenten in de klas, op je werk, of op locatie te introduceren. Alle bewegingen worden in aandacht uitgevoerd waardoor je bewuster wordt van je lichaam. Met de oefeningen kom je even ‘uit je hoofd’ en leer je vaardigheden die je helpen ontspannen en concentreren. Je hoeft je tafel, bureau niet te verlaten – de oefeningen worden gedaan op of met behulp van je eigen stoel. De oefeningen duren enkele minuten en kunnen op elk moment van de dag gedaan worden. Bij het doen van de oefeningen gaat het om balans, kracht, concentratie, visualisatie en lichaamsbewustzijn.

Fijn om je dag mee te starten, als beloning voor het harde werken, om rustig te worden voor het maken van een toets of om even lekker te ontspannen.
Geconcentreerd, ontspannen en lekker werken. Dat is niet alleen prettig voor de medewerkers, maar levert ook het bedrijf veel goeds op: een positieve werksfeer, een lager ziekteverzuim en een hoger arbeidsrendement. Maar zo’n cultuuromslag bereik je niet zomaar.  Chillen op je billen komt je helpen.